Modern. 87 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Witam, chciałbym się pochwalić swoimi skinami. I przy okazji pochwalić się jaki gut knife mi wyleciał z upgrader'a na 25% XD Możecie ocenić eq. ❤️ Pozdrawiam cieplutko daaf. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modern. 87 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 (edytowane) /// Mały upgrade Otworzyłem skrzynkę za 100zł, wchodzę na upgrade raz, drugi i zrobiłem takiego o to karambita ~ 900zł Edytowane 21 Stycznia 2021 przez daaf 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 (edytowane) Dobra ja też mogę się pochwalić, tylko wypłacić jeszcze nie mogę ;v edit: dobra bo widze, że wczuta poszła to usuwam Edytowane 21 Stycznia 2021 przez Peter 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi