Jakuzo 4 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 1.Nick : vex [CSC] 2.Wiek : 13 3.Link do GameMe : https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1099193 4.Sprawny i działający mikrofon : Tak 5.Czy przeszedłeś pełną mutacje : Nie 6.Powód bana : Nieogarnianie w ct,gra pod kille. 7.Od kiedy mam bana : Około miesiąca. Prośbę o ub piszę bo przez ten miesiąc nauczyłem się już dobrze regulaminu, i chciałbym pograć w roli ct. 5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek. 187 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Ehh... Kiedy nie byłem na serwerze wydawałeś jakieś dziwne dźwięki i ogólnie nadużywałeś mikrofonu. Wątpię byś chwilowo zasługiwał na unbana. Postaraj się trochę i napisz takie podanie za 1-2 tygodnie, takie jest moje zdanie . Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Pokaż się z dobrej strony na serwerze i wtedy napisz podanie. Póki co nie jestem zbytnio przekonany abyś zasługiwał na UB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi