Qubek 118 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) Wzór: 1. Nick: Quembek [CSC] 2. Imię: Błażej 3. Wiek: w kwietniu 15 4. Znajomość komend strażnika(1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**:tak 6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1069916 7. Parę słów o sobie **: Hejo jestem Błażej pochodzę z województwa wielkopolskiego interesuję się motoryzacją i w wolnym czasie gram w csa na FFA i JB 8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Na serwerze gram codziennie a często nie ma admina i chciałbym pomóc obecnej administracji. 9. Steam_ID: STEAM_1:0:205015539 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:od 1 h 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Można mnie spotkac o kazdej porze. 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1.700h 13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE):nie 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 17 Stycznia 2021 przez Qubek 1 11 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek. 187 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) Jestem na NIE (+) SB (-) Zachowanie na serwerze Wymieniłem po jednym twoim największym plusie i minusie. Lecz nie widzę cię jako guard, pograj jeszcze trochę i pokaż się z lepszej strony. Chwilowo jestem na Nie. Pozdro Edytowane 14 Stycznia 2021 przez Krzysiek. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Jestem na Nie i myślę, że to się szybko nie zmieni. Wiem, że się starasz lecz to jeszcze nie czas na ciebie, gry po CT nie ogarniasz (zdążają się wyjątki) , prowadzisz monotonię i często po kilku buntach zabijasz za wszystko. Wiek oraz brak mutacji, to kolejny czynnik który uświadamia mnie, że nie jesteś dobrym kandydatem na to stanowisko. Podanie napisane z dupy, jak ci naprawdę zależy to chociaż byś się postarał i przyłożyłbys się do napisania tego podania. NIE 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 902 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Straciłeś admina za aktywność na FFA, więc nie może być tak, że teraz zostaniesz guard na JB 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 902 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi