Qubek 118 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) Wzór: 1. Nick: Quembek [CSC] 2. Imię: Błażej 3. Wiek: w kwietniu 15 4. Znajomość komend strażnika(1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**:tak 6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1069916 7. Parę słów o sobie **: Hejo jestem Błażej pochodzę z województwa wielkopolskiego interesuję się motoryzacją i w wolnym czasie gram w csa na FFA i JB 8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Na serwerze gram codziennie a często nie ma admina i chciałbym pomóc obecnej administracji. 9. Steam_ID: STEAM_1:0:205015539 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:od 1 h 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Można mnie spotkac o kazdej porze. 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1.700h 13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE):nie 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 17 Stycznia 2021 przez Qubek 1 11 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek. 187 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) Jestem na NIE (+) SB (-) Zachowanie na serwerze Wymieniłem po jednym twoim największym plusie i minusie. Lecz nie widzę cię jako guard, pograj jeszcze trochę i pokaż się z lepszej strony. Chwilowo jestem na Nie. Pozdro Edytowane 14 Stycznia 2021 przez Krzysiek. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Jestem na Nie i myślę, że to się szybko nie zmieni. Wiem, że się starasz lecz to jeszcze nie czas na ciebie, gry po CT nie ogarniasz (zdążają się wyjątki) , prowadzisz monotonię i często po kilku buntach zabijasz za wszystko. Wiek oraz brak mutacji, to kolejny czynnik który uświadamia mnie, że nie jesteś dobrym kandydatem na to stanowisko. Podanie napisane z dupy, jak ci naprawdę zależy to chociaż byś się postarał i przyłożyłbys się do napisania tego podania. NIE 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Straciłeś admina za aktywność na FFA, więc nie może być tak, że teraz zostaniesz guard na JB 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi