Long way to hell 13 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Witam jestem Long kazdy mnie zna mam pare pytan a mianowicie : -co z pieniedzmi ktore zostaly wplacone (osobiscie wplacilem kase niecaly tydzien przed off servera) -kiedy server bedzie on -co zamierzacie zrobic z serverami (mam na mysli jakiegos cod moda) jak cos jeszcze wymysle to edytuje ^^ Pozdrawiam Long Way To Hell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Jak wół napisałem niedawno http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/7325-serwer-off-czemu/#entry38257 Tu nie ja odpowiadam tylko pukawka Co do serwerów to wszystkeigo się dowiecie w swoim czasie,na razie ważne jest odzyskanie tego serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi