FaKro 16 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Nick: FaKro [CSC] Wiek: 20 Link do GameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1049250 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): TAK Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie): TAK Powód bana: Nie mam pojęcia skarga guarda krzyśka do opiekuna offena i dostalem bana chyba dlatego że, strzelalem sobie w gracza dzordza i go leczylem i sie smialismy . Od kiedy masz bana: nie wiem z tydzień Zapytaj Dżordża wkurzał sie jak każdy ale to nie było wkurzenie takie naprawde pisałem z nim wtedy na pw i sie "wkurzał śmiejąc jesli mozna tak to nazwac ?"i nie jedna sytuacja była taka na serwerze i jakos nikt za takie coś nie leciał z permem. Edytowane 19 Stycznia 2021 przez FaKro 2 2 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek. 187 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Po pierwsze to nie była skarga do offena tylko obejrzałem demko bo gracze którzy wtedy grali skarżyli się na ciebie, że robisz fk oraz co chwilę karniakujesz za nic i gdy obejrzałem całą grę zauważyłem co odwalałeś. 32 minuty temu, FaKro napisał: strzelalem sobie w gracza dzordza i go leczylem i sie smialismy . Cały czas strzelałeś w Dżordża "przez co dwa razy zabiłeś go za nic" a prowadził inny ct'k i nie leczyłeś go tylko leczył go prowadzący po tym jak Dżordż krzyczał, że dostaje za nic i nie brzmiało to jak śmiech a mega duże wkurzenie. Więc trochę poprzekręcałeś fakty. Pozdro @FaKro Edytuj posty zamiast dodawać nowe. Edytowane 19 Stycznia 2021 przez Krzysiek. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaKro 16 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) . Edytowane 19 Stycznia 2021 przez FaKro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Złamałeś 2 punkty regulaminu składania podań, na początku się nawet z tym nie zaznajomiłeś. Cytat 1. Prośba o szybsze sprawdzenie skutkuje odrzuceniem. 5. Zakaz wypowiedzi pod swoją prośbą (służy do tego opcja edytuj) Dostałeś upomnienie, ale to zlałeś. OFFEN PROSZE PRZECZYTAC MOJE PODANIE NA ADMINA dobra offen nie pierdol daj to ub chce mi sie w ct pograc opiekun kurwa badz czlowiekiem daj to ub a nie mi tu pierdolisz glupoty Kolejna sprawa jest taka, że to nie jest dział ze skargami. Nie mam pojęcia po co nagle najeżdżasz na Krzyśka. Napisałem ci na pw, że jeżeli nie zgadzasz się z werdyktem i twierdzisz, że Krzysiek postąpił niesłusznie to napisz na niego skargę. Stwierdziłeś, że to zlejesz i nie masz zamiaru do niego pisać. Przed napisaniem następnego podania radziłbym zaznajomić się z regulaminem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi