Lajt # 23 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 1. Serwer: FFA2. Nick: Lajt #3. Imię: Bartek4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 96. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): 10 maja moge wysłać sms8. Czas spędzony na forum: 22h9. Opisać siebie: Jastem miłym ogarniętym graczem , lubie poznawac nowych ludzi 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: chcę pomuc administrcji w łapaniu cziterów A co do godzni na serwerze jeszcze nadrobie 11. Linki do reklam: 1.http://pro-gamming.pl/topic/19125-forumcs-classicpl/2.http://rzeznia.eu/topic/131942-forumcs-classicpl/3.http://cs-wakacje.pl/index.php/topic/3397-forumcs-classicpl/4.http://cs-soplica.com/topic/114765-forumcs-classicpl/?p=681197 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; jeżeli to jest WallHack - SS , jak AimBot nagrywam demko i potem daje permamętnego bana -Gdy ktoś nadużywa micro; Najpier upominam gracza nastepnie jak nie słucha daje kick'a a potem bana na 30 min -Nadużywa Kultury na serwerze; od upomnienie , kick , banik13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The End 4 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 jestem na tak -wymagania spelnione ten gracz jest ogarniety bardzo dlugo z nim gram 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Hm jestem na TAK -amx -wiek -coraz czesciej na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Jestem na TAK dałbym Ci szansę ale nie ma czegoś takiego jak"zapłacę później" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Niecałe 4h przegrane na serwie... jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Właściwie to powinnam być na nie, bo tak jak Blaze napisal masz niecałe 4h na serwerze. Mimo tego jestem na tak, czas na serwerze da się nadrobić, a adminów jest mało. Jesteś ogarnięty, micro masz, steam jest, reklamy są, więc nie mam żadnych wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Na TAK -wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Na Tak Wymagania Spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Na Tak Wymagania Spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buzka 0 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Na takOgarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 NIE- godziny na serwieJak COD będzie ON to ty olejesz FFa, a druga sprawa 1 adm na serw. Masz na COD MOD lub na FFa.Użytkownik piszący podanie powinien mieć 0 warnow ! Brak wystarczającej ilości h na serwie i warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 po co ci 2 admin jak masz na procod? na nie -h na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Wymagania. Masz nie całe 6 h na serwie. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi