Boberekyt 6 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) 1. Twój Nick: boberek 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego Fakro 4. Steam_ID oskarżonego STEAM_0:1:423354057 5. Data i godzina zdarzenia 23.01 1:06 6. Mapa; jb_spy_vs_spy_beta7 7. Opis sytuacji:Byliśmy na boisku zrobić pokemony wszystko było ok wybraliśmy się do drużyn 1 walka nastała okazało się ze fakro miał broń nie było zakazu posiadania więc zabił jednego z naszej druzyny kiedy go zabił uciekł secretem po ak-47 wtedy guard zaczął go szukać spytał sie go czy chce wrócic i wrócił ustawiliśmy się w bramkach i jocker jako lider ich drużyny go wybrał więc uderzył go z kosy wtedy fakro wziął ak-47 i go zabił, guard wpadł do secreta a szewcu wyszedł na laser zeby się z nim bić wtedy fakro zaczął do mnie strzelać ja zacząłem uciekać pisałem mu po drodze co on robił lecz i tak mnie zabił więc guard go zabił i tt z mojej drużyny dostał zyczenie na next mapie napisał ze mnie zabił bo go zabijam na hs mnie tylko denerwuje samo zachowanie tak to nie mam problemu ze mnie zabil sieeeema 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) Demko url do demka http://782202.node33.pukawka.pl/dem-jb_spy_vs_spy_beta7-1611357632-1611360413.zip zaczęło się to około 43 minuty Edytowane 23 Stycznia 2021 przez Boberekyt 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaKro 16 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Tak dokładnie tak było wybacz mi proszę a tego co mnie uderzyl to mu oddałem a ze mam aima to dostal w glowe i tobie przy okazji tez strzelilem przez siatkę nie płacz proszę spoceńcu 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Cytat a tego co mnie uderzyl to mu oddałem a ze mam aima Nie mam pojęcia jak CT nie zauważył tego AK wcześniej... Nikt nie miał też do tego specjalnie problemu... dlatego pozwolę sobie na upomnienie w twoją stronę: Nie oddajemy koledze z broni palnej w głowę, gdy ten uderzył nas nożem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi