Skocz do zawartości

Blunt

J0CK3R

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Ponieważ na serwerze gram już około 10 dni, mam 50 godzin i dalej nie dostałem blunta. Niektórzy mają na serwerze 10 godzin i mają blunta, uważam że to niesprawiedliwe. Chciałbym się zapytać, czy mogę się jakoś dowiedzieć kiedy ja go dostanę? Z góry dziękuję za odpowiedź.

• Haha 1
  • Zmieszany 3
  • Smutny 1

Dropienie bluntów jest losowe, jedynie możesz zwiększyć swoje szanse na drop grając rasą Żyd, lub kupić Svipa, Vipa  (blunta możesz też trafić z osiągnieć).  Po prostu trochę poczekaj, a na pewno trafisz blunta 😉.

Edytowane przez CypriaN
B)
  • Like 2
  • Dziękuję 1

2 godziny temu, CypriaN napisał:

Dropienie bluntów jest losowe, jedynie możesz zwiększyć swoje szanse na drop grając rasą Żyd, lub kupić Svipa, Vipa  (blunta możesz też trafić z osiągnieć).  Po prostu trochę poczekaj, a na pewno trafisz blunta 😉.

Ok. A żebym miał szansę na trafienie blunta z osiągnięć, to co muszę zrobić? Bo nie wiedziałem, że jakiekolwiek osiągniecia są u was na serwerze. Chyba, że chodzi o ruletkę, to wiedziałem o tym.

Osiągnięcia dostajesz automatycznie po zrobieniu czegoś np. Skocz x razy zabij x razy na hs kd 

Więcej masz pod komendą !osiągniecia  

A co do blunta offen ci już wyjaśnił ze dealer działa jak wylosujesz blunta z ruletki, podczas gry lub z osiągnięć 

Edytowane przez ZyXeel
  • Like 1
  • Dziękuję 1

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności