J0CK3R 0 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Cześć. Ponieważ na serwerze gram już około 10 dni, mam 50 godzin i dalej nie dostałem blunta. Niektórzy mają na serwerze 10 godzin i mają blunta, uważam że to niesprawiedliwe. Chciałbym się zapytać, czy mogę się jakoś dowiedzieć kiedy ja go dostanę? Z góry dziękuję za odpowiedź. 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CypriaN 209 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) Dropienie bluntów jest losowe, jedynie możesz zwiększyć swoje szanse na drop grając rasą Żyd, lub kupić Svipa, Vipa (blunta możesz też trafić z osiągnieć). Po prostu trochę poczekaj, a na pewno trafisz blunta 😉. Edytowane 24 Stycznia 2021 przez CypriaN B) 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0CK3R 0 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 2 godziny temu, CypriaN napisał: Dropienie bluntów jest losowe, jedynie możesz zwiększyć swoje szanse na drop grając rasą Żyd, lub kupić Svipa, Vipa (blunta możesz też trafić z osiągnieć). Po prostu trochę poczekaj, a na pewno trafisz blunta 😉. Ok. A żebym miał szansę na trafienie blunta z osiągnięć, to co muszę zrobić? Bo nie wiedziałem, że jakiekolwiek osiągniecia są u was na serwerze. Chyba, że chodzi o ruletkę, to wiedziałem o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) Osiągnięcia dostajesz automatycznie po zrobieniu czegoś np. Skocz x razy zabij x razy na hs kd Więcej masz pod komendą !osiągniecia A co do blunta offen ci już wyjaśnił ze dealer działa jak wylosujesz blunta z ruletki, podczas gry lub z osiągnięć Edytowane 24 Stycznia 2021 przez ZyXeel 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi