kzn 28 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 (edytowane) Nick:KenZ Wiek:15 Link do GameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1078239 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie):Tak Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie):Nie Powód bana:Nadużywanie mikrofonu Od kiedy masz bana:Okolo 3 tygodnie Edytowane 26 Stycznia 2021 przez KenZ 1 1 11 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 127 Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 No dobra Kenz. Dostałem informację, że masz dzisiaj urodziny (nie wiem czy to prawda, lecz mam nadzieję, że tak). Więc z racji, że masz urodziny to mam dla Ciebie mały prezent a jest nim bon na unmute do wykorzystania u administracji serwera JailBreak CS-CLASSIC! Wszystkiego najlepszego Kenz! ale pamiętaj, że jak dalej będziesz nadużywał to nie będzie taryfy ulgowej. Mam nadzieję, że dobrze wykorzystasz tą szansę. 4 1 4 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 127 Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba została przyjęta.Twój mute został zdjęty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi