Andre 459 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Mój drugi wywiad z adminem ZM Snajperem. Redaktor: Bohater Siemka. Na początek przedstaw się,ile masz lat i skąd pochodzisz Nazywam się Paweł mam 19 lat i mieszkam niedaleko Łodzi Powiedz nam do jakiej szkoły uczęszczasz ? Zasadnicza szkoła zawodowa w Piątku Czy masz jakieś zainteresowania? Jeśli tak to jakie? Hmm. nic szczególnego ;P ale lubie pograć w siatkówkę . Masz może jakieś zwierzątko? Tak. 3 pieski , kotek wczoraj umarł Masz dziewczynę czy może jesteś WOLNY Mam Dobrze to teraz przejdźmy to pytań związanych z classic`iem. Jak trafiłeś na tą serverownie? Chodziłem po serwerach i ktoś wbił to sprawdziłem i zostałem Niedawno zostałeś adminem ZM cieszysz się z tego? Tak czasami grają nie ogary i wyłapią bana A jak oceniasz atmosferę na forum? Hmm. Ogólnie spoczko tylko czasami jakieś pseudo wojny ktoś zaczyna. Dobrze czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić? Ciebie , Siwego , -_- , KozakZmC , WilkuZmC, MadziiQ , Maniaka,Nikotyne i każdego o kim zapomniałem. Dzięki za poświęcony czas.Narazie No hej ;P Sorki za taki krótki wywiadzik ale jeszcze precuje nad pytaniami. Jeśli wywiad się spodobał liczę na Lubię To! 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Powiem tak ;d Pytania takie jak wczoraj jak nie zrobiłes jeszcze pytan to nie rob wywiadow proste ;d Ale lajka łap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Wywiad całkiem dobry, tylko nie rób ciągle tych samych pytań. Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Fajny wywiad lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Like bo wywiad ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Nawet Nawet^^Tylko zmieniaj pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ciągle zadajesz takie same pytania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ciekawe kto zaczyna te pseudo wojny .Łap lajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności w temacie.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi