Skocz do zawartości

Propo

Famas

Rekomendowane odpowiedzi

Zakładam nowy temat bo w tamtych propozycjach zaraz zniknie,a wydaje mi sie,że to lepsze niż levele bo ktoś wbije maks i później nie ma co robić,a tak będzie bez leveli i gra tylko dla przyjemnosci i ranku i kazdy bedzie mial równe szanse.

Ja mam taka propozycję,zrezygnować z leveli dodać na początku respawnu menu broni,wszystkie typy broni długich + krótka w secondary weapon + każdy dostaje komplet granatów + wybór klasy człowieka:1.Burmistrz(Wolniej biega+2 granaty zamrażające)2.Cywil(szybciej biega + 1 granat zapalający)3.Gruba Ryba(+50hp,zwiększona grawitacja)4.Złodziej(szybciej biega+zmniejszona grawitacja)5.Żolnierz(wolniej biega,zmniejszona grawitacja + 7 ammopackow)6.Komandos(zmniejszona grawitacja +1 każdego z granatów)Po zarażeniu klasy zombie do wyboru:1.Grubas(dużo hp,wolniej biega)2.Szybcior(szybko biega,mniej hp)3.Klasyczny(normalna ilość hp normalna grawitacja bieg taki szybki jak human)4.Skoczek(zmniejszona grawitacja,mniej hp)-Runda z Nemezisem uruchamiana tylko przez admina-Runda Snipers vs Assasins uruchamiana tylko przez admina-Runda Survivor uruchamiana tylko przez admina-Runda Sniper vs assasins uruchamiana tylko przez admina-Zrezygnowałbym z "packow" zostawianych przez zabitych zombie-Zwiększył życie wszystkim zombie o 1000hp-Dodał full auto bez potrzeby przeładowywania-Matki zombie(czyli pierwszego zombiaka) nie wolno rzucać freezamiGracz V.I.P:-Otrzymuje + 100 hp-+1 każdy granat-1/4 szansy na respawn po zabiciu przez Nemezisa lub po zabiciu przez Zombie gdy jest survkiemSklep:-granat freez-5 ap-granat zapalajacy-5 ap-20 workow 15 ap-Gold AK-60 ap-Antidotum-25 apTo tylko moja propozycja,pisałem sam,jak coś źle to mnie poprawicieMoim zdaniem tak mod będzie wyglądał dużo lepiej niż teraz z tymi levelami

• Właściciel
Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Masz już od tego temat.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności