kzn 28 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 (edytowane) Nick: KenZ Wiek: 16 Link do GameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1078239 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie): Nie Powód bana: Nieumiejętna gra po stronie CT Od kiedy masz bana:Jeden miesiac Postaram sie nie popelnic tego samego błędu i stara sie zmienic na lepsze (; Edytowane 7 Lutego 2021 przez KenZ 1 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 (edytowane) Chyba sobie jaja robisz. Nie dawno dostałeś przecież unmute'a, a nie minął nawet tydzień... Proszę, słuchaj co się do ciebie mówi i nie pisz tych bezsensownych odwołań, bo szczerze mówiąc, kończy mi się cierpliwość. Pograj trochę po tym unmucie i pokaż, że serio się zmieniłeś, nie wiem ile mam ci to jeszcze razy powtarzać. Dopóki twoje zachowanie się nie zmieni, perm zostaje. Edytowane 7 Lutego 2021 przez Suiryu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi