odbyt 0 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Nick : OdbytLink do SSów : Nie dostałem SS'ów po prostu ban bo niby jestem aktywny.Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Odbyt [AMXBans] Powod : ' AKTYWNY ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1973633848 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 88.199.148.99 ' [AMXBans] ======================================= Serwer :FFAJuż 3 razy dostawałem na ffa ss'y i wszystkie były czyste wiec raczej logiczne że nic nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Masz aktywnego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajt # 23 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Po 1 to jest nie możliwe żebyś nie miał ss w folderze cs'a . A po 2 chyba sobie już tu nie pograsz jak masz aktywnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odbyt 0 Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 No po chuju nie mam żadnych ss'ów w tym folderze 3 razy go przeszukałem zaszła jakaś pomyłka. 3 razy wklejałem ss'y teraz wchodze na serwer i ban znów tym razem bez żadnych ss ów. Gdyby ktoś mi zrobił ss'y dostałbym bana o powodzie wstaw ss'y na forum... zobaczcie sobie 3 wcześniejsze sprawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Bo ja Ci nie robilem ss'ow. Masz aktywnego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 UB. Porównajcie sobie ip aktywnego bana z ip gracza. jest inne prawda? poza tym Odbyt ma fake sid wiec to nie on ma aktywnego tylko podszywka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi