zyzo 91 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) 1. Nick: zyzo2. Imię: Damian3. Wiek: 14, rocznikowo 154. Znajomość komend strażnika(1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon**: tak6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/player_histories/sessions/10495917. Parę słów o sobie **: Cześć mam na imię Damian pochodzę z Gorzowa Wielkopolskiego chodzę do ósmej i klasy i lubię spędzać czas przed komputerem 8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Chciałbym zostać strażnikiem bo gram często na serwerze kiedy nie ma admina i po prostu gracze robią co im się podoba9. Steam_ID: STEAM_1:1:53840022310. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: myśle, że 2-4hdziennie11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): codziennie od 10-20 z przerwami 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 200013. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): Nie14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 10 Lutego 2021 przez zyzobob 2 1 12 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek. 187 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Jestem na Nie + Poświęcasz sporo czasu na serwer - Jesteś dosyć toksycznym - Nie zauważyłem byś pomagał w czymkolwiek nowym graczom - Masz również braki w regulaminie ( Nie są one aż tak wielkie ale są do poprawki ) - Zauważyłem też, że nie ułatwiasz ostatnimi czasy administracji wykonywania obowiązków ponieważ często skarżysz się o coś co kompletnie nie ma sensu Moim zdaniem chwilowo nie nadajesz się na guarda. Pozdro 12 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teksano 64 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Jestem na tak. Mimo mlodego wieku dobrze znasz regulamin. Mysle ze moznaby dac Ci szanse i sprawdzic jak zachowasz sie w roli guarda. Pozdrawiam serdecznie 2 2 8 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CypriaN 209 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) Jestem na tak Nie + dużo grasz - Jesteś trochę toskycznym graczem (wystarczy przejrzeć czat na gameme) - Nie widziałem żebyś komuś pomagał - Kiedy dostałeś admina na DR, twoja aktywność była prawie zerowa (nie wiem w sumie, czy można to uznać jako minus) niestesty, w związku w negatywnymi reakcjami pod moim komentarzem doszedłem do wniosku, ze mam te reakcje w d00pie, pozdrawiam Edytowane 10 Lutego 2021 przez CypriaN 4 1 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin Rommel4Ever 207 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Uważam że Nie powinieneś otrzymać posady guarda. Dlaczego? Opowiem o tym w 5 sensownych zdaniach. 1. twoje zachowanie się poprawiło na przestrzeni zimy jednak nie uważam aby to wystarczyło. 2. Nie masz zbyt dużego poparcia graczy co widać po reakcjach na forum. Popracuj nad tym i wtedy pisz podanie. 3. Często dość „emocjonalnie” reagujesz na różne sytuacje co zauważyłem ostatnio na demku. 4. Reasumując obecnie nie nadajesz się na guarda jednak pracuj i może zmienisz się w oczach adminów i oczach graczy. 5. Tutaj nic nie ma dziękuje miłego dnia 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayashi 82 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Na chwilę obecną jestem na NIE. Spytasz dlaczego? +/- wiekowo +aktywność na serwerze A teraz minusy: - zachowanie wobec inny graczy - mutacja - jako przyszły guard powinieneś pomagać w innym graczom jeśli maja jakis problem lub pytania - łatwo sie dajesz się podpuścici na podstęp innych graczy a wtedy zaczynasz być toksycznny i niemiły dla innych osob: Według mnie musisz popracować nad swoimi emocjami nie popadać łatwo w furrie. Powodzenia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Dziękuję wszystkim ekspertom za wypowiedzi, a szczególnie tym, których wypociny trzeba było ukryć. Widzę, że sporo osób nie zna nawet regulaminu forum a już się wypowiada pod podaniem. Zanim się wypowiesz radziłbym przeczytać regulamin, który możecie znaleźć tu: Co do samego podania to ja kompletnie nie widzę cię na tym stanowisku, nie zauważyłem abyś chciał pomagać innym graczom i zauważyłem, że często lubisz sobie prowokować graczy. Aktualnie nie mam żadnych podstaw aby cię przyjąć na to stanowisko, popracuj nad zachowaniem to pomyślimy. Tylko proszę, nie chcę widzieć podania tydzień po tygodniu bo z litości cię nie przyjmiemy. 6 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi