BlazE 565 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Witam. Dużo STAŁYCH graczy, którzy grają dużo na serwerze narzeka, że grane są ciągle te same mapy. Np. dzisiaj grałem od 10-14 i leciało wkółko 5 tych samych map.Dało by rade wgrać plugin, który zabroni votowanie np. 4 ostatnich granych map (lub zmienić w istniejącym już), aby nie powtarzały się one w kółko bo jest to naprawde męczące. Co Wy o tym sądzicie? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jestem jak najbardziej na tak niektore mapy sa grane 20 razy dziennie i przyda sie takie cos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumsi 13 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jestem na TAk bo czasami 5 razy pod rzad mapka ta sama leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ja jestem za tym pomysłem Nudzi granie dust2 albo westa 20 razy w ciągu dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giani 1 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Blokada jest wgrana ale zaledwie na 3 mapy. Jestem za tym żeby zwiększyć blokadę nawet do 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Dobrze że ktoś wpadł na taki pomysł, no są grane w kółko te same mapy no i się nudzi.Blejz łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajt # 23 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 zmienione na 5 map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: załatwioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi