kzn 28 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Nick: KenZ Wiek: 16 Link do GameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1078239 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie): Nie Powód bana: Nieumiejętna gra po stronie CT Od kiedy masz bana:Jeden miesiac 2 9 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Jak dla mnie to nie, Nie spełniasz wymagań, na co można przymknąć oko ale... Wchodzisz w częste dyskusje z innymi graczami i dajesz sie mega łatwo sprowokować Tutaj widać jak ci zależy na graniu i na UB. 5 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) Cytat Jak dla mnie to nie, Nie spełniasz wymagań, na co można przymknąć oko ale... Wchodzisz w częste dyskusje z innymi graczami i dajesz sie mega łatwo sprowokować Tutaj widać jak ci zależy na graniu i na UB. Oprócz tego łamiesz regulamin tłumacząc się, że dajesz ponieść się emocją oraz próbujesz mnie wziąć na litość... Ogarnij się i później pisz odwołanie. Edytowane 16 Lutego 2021 przez Suiryu 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi