.SKR. 88 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 1. Nick: [CSC] Jail10Men [CSC]2. Imię: Wiktor3. Wiek: 17 4. Znajomość komend strażnika(1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon**:TAK6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/7825347. Parę słów o sobie **: Siema, jestem Wiktor. W tym roku skończę magiczny wiek 18 lat. Już od jakiegoś czasu przebywam na serwerze JailBreak wróciłem zmotywowany i pełny sił do pomocy przy rozwoju i opiece serwera. Tak jak mogliście się już dowiedzieć mieszkam aktualnie w Szkocji obok dużego miasta Glasgow. Z powodu mojej wyprowadzki zrezygnowałem z Guarda i w rezygnacji napisałem ze jak wszystko się ogarnie to będę mógł wrócić. No i o to jestem. Aktualnie mam wolne i kupę czasu na granie dopiero od marca zacznie się moja edukacja z czym idzie mniejsza aktywność choć i tak mam nadzieje ze nie będzie mała, czas pokaże. O sobie mogę powiedzieć jeszcze to ze podróż z Polski do Szkocji zmieniła mnie w 100 % na lepsze i staram się być lepszą wersją siebie, przestałem jarać zielsko (mój największy sukces roku 2020), zacząłem ćwiczyć kalistenikę i czytać książki żeby rozwijać swoje słownictwo które aktualnie nie jest zbyt bogate. Uważam się za osobę inteligentną choć dużo osób będzie w stanie zaprzeczyć bo na JB staram się nie być poważny ;O. Na początku mojego powrotu na serwer popełniłem dużo błędów między innymi lekka spinka z administracją ale zrozumiałem swój błąd i starałem się unikać konfliktów z kimkolwiek , próbuje mieć doby kontakt z ludźmi i myślę ze poprawa mojego zachowania może być widoczna. 8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Chciałbym zostać strażnikiem z kilku powodów.-dla własnego spokoju ponieważ często gram i niekiedy nie ma admina/guarda a są osoby łamiące regulamin -jak już napisałem wyżej pomóc administracji przy rozwoju i opiece nad serwerem -Wprowadzać fajną atmosferkę -uczyć nowe osoby jak powinno się grać (nie mówię o strzelaniu bo za bardzo mi to nie idzie xD) 9. Steam_ID: STEAM_0:1:122489260 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: ponad 2 h choć mogą być dni co będę miał godzinkę ale będę starał się unikać takich sytuacji 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): ciężko stwierdzić gram jak mam czas 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ponad 2k h 13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): TAK14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK 3 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayashi 82 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 W sumie to jestem na TAK: Gracz jest dość czesto aktywny na serwerze Nie sprawiasz jakiegos specjalnego problemu na serwerze czasem toxic lekko powyzywa kogos ale bardziej for fun Bardzo ładnie napisane podanie- rozpisane\ Dość czesto widuje cie po stonie ct moze nie idealnie prowadzisz po stronie ct ale wszystko jest do wyćwiczenia Znajomośc regulaminu no tutaj jestem tak "forty-forty" XD Posiadałeś admina wiec z komendami nie powinno byc problemu Pozdrawiam i powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPEtako 0 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Tak: +aktywność +Ładne podanko +Ogarniasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 109 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Zdecyduj się, czy chcesz pomóc administracji, czy zbierać na nią syfy. Trochę głupie by było jakby cała administracja upadła a ty byś też w niej był. Na serwerze zachowujesz się dosyć głupio, ciągle rzucasz bezsensownymi tekstami a jak ostatnio widziałem cię w CT to nie szło ci to zbyt dobrze. Co do pomocy nowym graczom - z tym się mogę zgodzić, starasz się pomóc jeżeli ktoś czegoś nie wie, jednak masz spore braki w znajomości regulaminu a pomoc z brakiem znajomości regulaminie trochę nie idzie w parze. Nie wydaje mi się, abyś chciał współpracować z resztą administracji a nawet jeżeli byś chciał to na pewno by to nie wyszło, ponieważ niespełna miesiąc temu zastraszałeś wszystkich swoja wielką skargą. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 109 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi