1mor 0 Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 (edytowane) Nick: xyz Wycinek z konsol: Nie ma Serwer: 145.239.18.203:27015Link do gaga/mute https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=commslist Max jaki mozna dostac mute/gag za obraze gracza to 1d jak jest napisane w samym regulaminie a ja go dostalem na zawsze ???? Krr ale smieszne te odwolanie naprawde Edytowane 20 Lutego 2021 przez 1mor 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lutego 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Notorycznie łamiesz regulamin serwera i żadne muty/gagi/bany na Ciebie nie działają, więc zgodnie z prośbą admina, nadałem Ci perm gaga (zapomniałem o mute z tego co widzę) 4 godziny temu, 1mor napisał: a ja go dostalem na zawsze ???? Jeżeli nie potrafisz nauczyć się po tylu banach/gagach/mute, dostajesz perma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lutego 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi