1mor 2 Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 (edytowane) Nick: xyz Wycinek z konsol: Nie ma Serwer: 145.239.18.203:27015Link do gaga/mute https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=commslist Max jaki mozna dostac mute/gag za obraze gracza to 1d jak jest napisane w samym regulaminie a ja go dostalem na zawsze ???? Krr ale smieszne te odwolanie naprawde Edytowane 20 Lutego 2021 przez 1mor 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Lutego 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Notorycznie łamiesz regulamin serwera i żadne muty/gagi/bany na Ciebie nie działają, więc zgodnie z prośbą admina, nadałem Ci perm gaga (zapomniałem o mute z tego co widzę) 4 godziny temu, 1mor napisał: a ja go dostalem na zawsze ???? Jeżeli nie potrafisz nauczyć się po tylu banach/gagach/mute, dostajesz perma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Lutego 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi