kosi [CSC] 5 Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Nick:♥zen♥ [CSC] Wiek:13 Link do GameMe: Cs-Classic - Informacje o graczu (gameme.com) Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): TAK Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie): NIE Powód bana:Prowokacja Od kiedy masz bana: bana mam 3 miesięcy Myśle że wszystkie rzeczy spełniłem które miałem zrobić żeby dostać ub 3 1 6 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Dostaniesz szansę, tylko jej nie zmarnuj. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba została przyjęta.Od teraz masz możliwość grania w CT. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi