Mulffy 5 Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 (edytowane) 1. Mulffy 2. Gracz 3. Suszek,SantiSeriousini 4. Sami kurwa sobie znajdźcie 5. Wczoraj w nocy 6. Nie wiem jaka widziałem tylko kraty do celi do piątku 7. Opis sytuacji: Monotonne prowadzenie ze Strony Santiego, z powodu poniedziałkowego buntu. Skazał cały serwer na wszystkie podstawowe zakazy w celi, patrzenie się w tylną ścianę celi oraz totalny bezruch na środku celi przez 3 rundy z rzędu. Oczywiście większość osób po takim prowadzeniu opuściło serwer (>połowa). W ciągu tych 3 rund jedyne co zostało zrobione to Climb. Druga sprawa to Suszek jako prowadzący. Osoba ta nie wykazuję się jakąkolwiek znajomością regulaminu ma braki w umiejętności prowadzenia nie wspominając już o jego irytującej postawie, nadużywaniu mikrofonu i irytującym głosie. Te właśnie zachowania zostają nieprzerwanie ignorowane przez adminów, którzy w danym czasie przebywają akurat na serwerze. Jako, że gardzę takim zachowaniem i pragnąłem sprzeciwić się ignorancji sytuacji ze strony adminów (ponieważ to nie pierwszy i nie ostatni wybryk Suszka), wtargnąłem do CT i urządziłem "Polowanie na Suszka z pierwszej reakcji" za co niewątpliwe należy mi się kara. Również zadziałałem tutaj agresją i wulgarnym językiem w jego stronę, jednak nie robię tego bez przyczyny, ponieważ w jednej z naszych dużo wcześniejszych dyskusji padło z jego strony parę bardzo nieprzyjemnych słów skierowanych do mojej ukochanej Świętej Pamięci Matki. Resumując całość chciałbym powiedzieć, że skoro ja dostałem swoją karę zasługują również na nią Ci dwaj. Chciałbym również prosić o skrócenie mojego Bana z 14 Dni na 7 Dni, ponieważ owszem złamałem zasady, ALE tylko przez 1 rundę. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) Demko zostało już oglądnięte przez któregoś z Adminów a sam mam zbyt gdzieś (<3) na tą całą sprawę, piszę tylko ze względu na to, że żądam sprawiedliwości. Moje zdanie mogą poprzeć gracze, którzy w danym czasie znajdowali się wtedy na serwerze. Gwarantuję, że większość, jak nie każdy przyzna mi rację. Nicki świadków : Adore, "Zirael" Jaskółka, KENZ, + każda osoba która jeszcze była w tamtym momencie na serwerze. Edytowane 23 Lutego 2021 przez Mulffy 2 4 3 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 @Mulffy Edytuj temat zamiast dodawać komentarze. Dodaj demko bo bez tego twoja skarga zostanie odrzucona. Jak już dodasz demko to miło by było jakbyś napisał jakiekolwiek ramy czasowe, w których się to stało. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.SKR. 88 Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 (edytowane) CT0:1TT Zacząłem prowadzić dałem totalny bezruch przy wyjściu i zakaZ posiadania broni patrząc się w tylną aby zobaczyć czy nikt nie ma broni 16:40 dalem polecenia aby więźniowie wyszli z celi o 16:30 otworzyłem cele po czym zaczęli mi się buntować wiec dałem pozycje buntu co i tak skończyło się moim zgonem CT0:2TT W ramach rekompensaty za bunta wydałem następujące polecenia zakaz posiadania broni skakania i bicia machania kosą oraz totalny bezruch na środku celi na kucaka do odwołania patrząc się maksymalnie w górę będąc skierowanym w tylną ścianę celi zacząłem ich sprawdzać i poprawiać duża ilość osób źle wykonywała polecenia co skutkowało ze więźniowie wyszli z celi o 16:06 zabiłem w celi dwie osoby z czego jedna prawdopodobnie była afk i 3 osoby zabiłem przed celą bo zabiłem 1 osobę za nakaz wiec żeby nie było faworki musiałem zabić kolejne dwie poszliśmy na parkour easy i tam zginęły trzy osoby jedną niestety zabiłem za zakaz żeby nie było faworyzacji a drugą za to że się zbuntowala a trzecią bo przeszła ostatnia parkoura zrobiłem kalambury na których zginęła jedna osoba CT0:3TT O 17:03 powiedziałem ze mają bezruch potem dałem zakaz posiadania broni bezruch przy wyjściu wejśću patrzac się w tylnia ścianę i tak żeby nikt w siebie nie wnikał o 16:25 powotrzylem i zacząłem sprawdzać czy ktoś nie ma broni żeby mi się nie zbuntowali o 15:15 wyprowadziłem więźniów z celi z czego odrazu 5 osób zaczęło się buntować no i prowadzenie zakończyło się niepomyślnie CT0:4TT A więc znowu za to że się buntowali zrobiłem ciężkie prowadzenie tylko ze tym razem pod tylnia ścianą celi o 17:25 skończyłem wydawać polecenia i zacząłem sprawdzać innych oraz poprawiać za źle wykonywane polecenia o 16:10 wypuściłem więźniów z celi po dokładnym sprawdzeniu i poprawieniu 6 osób odrazu po wyjściu z celi zabiłem kenza bo zaczal się buntować o 15:20 zaczęło się dziać każdy zaczal się buntować przed wyjściem na outside zostały tylko dwie osoby wiec zacząłem ogarniać bunt o 14:26 ogarnąłem bunt i poszedłem po więźniów dałem 1 reakcje żeby zapytać się co chcą robić chciał boxa wiec spełniłem jego wymagania i o 12:39 XD XD XD XD dostal życzenie potem był pojedynek CT1:4TT Był KD CT2:4TT (Sytuacja z mulffy) CT2:5TT Freeday zakończony buntem standardowo CT2:6TT Dalem SnowWar'a CT3:6TT Prowadził Suszek prowadzenie zakończończone buntem Sorki ale wydaje mi się ze moje prowadzenie nie bylo aż takie złe jak ty to napisałeś choć w 2 rundzie mogło być lepiej bo trochę dużo osób zabiłem przed celami ale chciałem uniknąć faworyzacji innych graczy a zabijanie za nakazy i zakazy poza celą nie jest niedozwolone Adamox nie mam pojęcia skąd ty wziąłeś takie informacje ale według mnie to wy wszyscy prowokowaliście go za każdym razem gdy coś powiedział lub gdy nawet nic nie mówił. A był w ct dlatego ze nie było żadnej innej chętnej osoby z mutacją i chciałbym dodać ze nie dał ani razu żadnej zabawy i a jak prowadził to nawet mu się nie udało wyprowadzić poza obszar cel bo się buntowaliście Według mnie za składanie fałszywych zeznań Adamox powinien zostać w jakiś posób ukarany ale to jest moje zdanie. Wasza decyzja . Przeczytaj to co napisałeś wcześniej bo nie odnosiłeś się do wcześniejszych sytuacji tylko do tej Nie chce mi się już komentować twojego zachowania bo to nie ma sensu . Edytowane 24 Lutego 2021 przez c9nn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamox 23 Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 (edytowane) Chciałem tylko dodać od siebie że byłem świadkiem w wcześniejszych sytuacjach jak Suszek prowokował innych graczy gdy był w CT ,a szczególnie gdy dał jakąś zabawę i dany gracz wygrał to Suszek że tak powiem denerwował swoim gadaniem (taka gadka kozaczka) i co chwilę wchodził na jakis nw Climb czy Race i ginął. Dla mnie ten gracz nie powinien grać w CT ale to jest moje zdanie. Wasza decyzja No sluchaj dwa razy mi sie przydarzyło i akurat byłem na serwerze i widziałem jak suszek prowadził i niestety ciebie nie było a ja sie odnosiłem na temat wcześniejszych sytuacji. No i skąd miałem mieć takie informacje hmmm XD nikt nic nie moze napisac własnego zdania mimo ze widziałem i słyszałem , no tak C9nn lepiej wie xd no napisałem na początku zdania ze "byłem świadkiem w wcześniejszych sytuacjach" xd że widziałem wcześniej jak Suszek sie zachowywał xd jakiego zachowania xd Edytowane 24 Lutego 2021 przez Adamox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi