Dyzio1 0 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Nick: Dyzio! Windows 7 Piszę ponieważ mam problem. Złożyłem stary komputer, nieużywany kilka lat. Podpiąłem nowy monitor 1280x1024 i chciałem sobie pograć w cska ale po odpaleniu widać tak jakby 1/4 ekranu (dołączone zdjęcie telefonem) Próbowałem sposobów z wpisywaniem w element docelowy -w 640 -h 480 itp. nic nie pomogło. Ktoś pomóże? Non steam v48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 spróbuj wpisać pełną nazwę parametra , w > widht -widht 640 -hight 480 możesz dodać jeszcze -full Raczej stretchaspect tu nic nie pomoże , zobacz jeszcze w ustawieniach ekranu w windowsie czy aby nie masz ustawionych dziwnych parametrow odchodzacych od normy twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi