Skocz do zawartości

Skarga na Tequila.

Gość maV.

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: maV.

2.Nick admina/gracza który zawinił: Tequila.

3.Admin/Gracz: Administrator.

4.Data i godzina: 2013-05-04 godzina 18:43.

5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Nie mam, a może HLTV :).

6.Opis sytuacji: Piszę cały czas o cheatach na u@ i widać, że jeden z graczy ma aima. Zamiast dać temu typkowi bana, ja dostałem za mikrofon. Poza tym administrator nie chciał robić teraz Screenów, ponieważ grał i mu się nie chciało, a zresztą można zobaczyć HLTV :).

maV ty też święty nie jesteś. Po co gadałeś przez micro jeżeli 16+ ?!, a co do reszty uważam że skarga sluszna 

@EDIT 

Znalazł sie polonista, pisze sie tez micro ? 

Ile ty masz wgl lat ? 

Tu mi nie chodzi o żaden mikrofon... kłania się czytanie ze zrozumieniem :). Jak już to się pisze mikrofon, a nie jakieś imię kosmity... jest taka zasada - MIKROFON +16 albo po MUTACJI. Ten ostatni warunek spełniam :). Kolejny błąd administratora :).

Madziu jeżeli adm ignorował lub nie widział co pisał maV mógł go powiadomić przez mikro.Ale adm zignorował skargę gracza na czita, co prowadzi do odebrania adma.MaV nie pisz na czerwono.

• Właściciel
Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Skarga przyjęta. Pierwsze ostrzeżenie.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności