c1chy 0 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 (edytowane) Witajcie, mam problem z uruchomieniem CS. Uruchamiając grę przez steam pobiera jakąś konfigurację i wyskakuje komunikat instalowanie DirectX for windows, następnie niby gra jest uruchomiona przez kilka sekund, ale się nie otwiera i status ze jestem w grze znika. Wszedłem w pliki lokalne i odpalając csgo.exe wyskakuje komunikat "FATAL ERROR:Failed to connect with local Steam Client process ! please make sure that you are running latest version of steam Client . You can check for Steam Client updates using Steam Main menu: Steam>Check for steam Client Updates...". Przy uruchamianiu cs'a przez apkę steama ten komunikat nie wyskakuje, po prostu gra się nie uruchamia. Próbowałem instalować na nowo za równo steam'a jak i cs'a, sprawdzałem aktualizacje steam'a , próbowałem otwierać jako administrator, sprawdzałem spójność plików gry i inne metody, które znalazłem w necie ale nic nie pomaga. Może ma ktoś z was jakiś pomysł, albo też się z tym spotkał? Dodam, że jest to nowy laptop dopiero co odebrany, inne gry jak COD działają. Windows 10 pro, procek i7-10875H karta graficzna RTX2070 16GB ramu Edytowane 7 Marca 2021 przez c1chy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjm 0 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 mam podobny problem dałem już temat jak dostane odpowiedź tobie też pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi