x_snake_x 5 Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Brat mi wlazł na kompa kiedy mi nie było i wszedł na jb i zaczął obrażać freshmana i resztę serwera proszę o unpmuta w tej sytuacji która zaistniała 1 8 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 (edytowane) Edytuj temat i zastosuj sie do wzoru: Edytowane 10 Marca 2021 przez offen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 (edytowane) Zanim w ogóle coś napiszesz to nie kłam w podaniu o unmute bo byłeś obok jak twój brat wyzywał bo chwile przed tym używałeś mikrofonu, a zaraz po tym pisałeś na czacie ze przepraszasz za brata. Nie wiem kto to był czy twój tata, brat, kuzyn czy ty, osoba za mikrofonem krzyczała i wyzywała wszystkich totalnie bez powodu i ja osobiście nie widzę sensu w dawaniu unmute tak toksycznym osobom. Edytowane 10 Marca 2021 przez FreshMan 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Dalej się nie zastosowałeś do wzoru + @FreshMan rozjaśnił sytuację, odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi