Natrox 0 Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Dzień Dobry NICK - KOX [CSC] Call Of Dute 201 Nie wiem dlaczego zostałem zbanowany, prosił bym o pomoc ponieważ nie mam pojecia gdzie powinienem szukać SS żeby pokazać moja niewinność , próbowałem poszukac wskazówek na forum ale nie znalazłem tylko do cs 1.6 Jest mi bardzo przykro ponieważ was serwer bardzo mi sie spodobał i chciałbym jeszcze nie nim pograć Dzieki i Pozdrawiam Licze na odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Cześć Musisz zdobyć PRIME, a następnie pokazać dowód jego zdobycia na koncie, które zostało zbanowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 3 dni minęły, gościu nie wykazał zainteresowania więc chyba można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modern. 87 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi