Senrox 869 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Witam. Wpadłem na pomysł aby na naszym forum doszło do forum Grafika sub-forum Bitwy Grafików. To sub-forum składało by się z dwóch działów wyzwania i pojedynki. Ja mógłbym akceptować i przyjmować wyzwania. Do mnie składano by prace a ja bym je pokazywał a gracze będę oceniali która lepsza. Myślę że to w pewnien sposób umili czas spędzany na forum oraz pomoże sprawdzić się niektórym osobom. Każdego można wyzwać na pojedynek jeżeli on zaakceptuję to. Pomysł się podoba? Daj Lajka 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jak dla mnie fajny pomysł. Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jak najbardziej za:D Też może spróbuje swoih sił;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Fajny pomysł za ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Fajny pomysł Za ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Spoko pomysł ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Bardzo fajny pomyślunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zmieniłem ździebka pomysłJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi