redm1 27 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Nick:redm1Wycinek z konsoli(bez IP)*:-Serwer:Cod modLink do bana:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist Ten teges przyszedłem sobie po paru mieś, na server i przywitałem się ze starszymi graczami,jak i również pogadaliśmy sobie na temat serv,i przez przypadek kliknął mi się bind pod,którym miałem pewny tekst z [csc][Za to nie bylo ani muta/gaga],a ja dostałem z bomby bez upomnienia perm knebla ,po czym nerwy mi puściły i napisałem na u@ źle na temat jakiegoś tam admina,i zrb ragequita,i po chwili wrócenia dostaje perma na serv za obraze adm ?,jak miewam za to powinien być mut/gag jeśli db pamiętam Także przepraszam z mojej str,prosze o ub 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) UB na pewno nie dostaniesz, jedynie z mniejsze perma do bana 3dni co do mute/gaga to nie wiem czy dostałeś to z automatu czy co, ale na pewno nie od admina // dobra bo już zaczynasz przeginać i jesteś toksyczny nastawieniem nie potrafisz w spokojny sposób się odwołać i utrzymać kultury tylko dalej sypiesz jadem w stronę admina Jestem zmuszony zwiększyć ci tego bana do 6dni i liczę że nauczyć się zachowywać w tym czasie Edytowane 21 Marca 2021 przez Mahesvara2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modern. 87 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi