BrajaneK 0 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Cześć Zauważyłem ostatnio że dostałem bana na ct. Mam świadomość co robiłem i chciałbym jednak dostać unbana na Ct Przepraszam za to co zrobiłem mam nadzieje że rozpatrzycie ta prośbę o unbana na ct pozytywnie. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 (edytowane) Odwołania typu mute/ban na CT zgłaszasz w dziale JailBreak tylko zastosuj się do wzoru jeżeli chcesz żeby rozpatrzyli podanie https://forum.cs-classic.pl/forum/509-podania/ Edytowane 24 Marca 2021 przez Mahesvara2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi