BrajaneK 0 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Cześć Zauważyłem ostatnio że dostałem bana na ct. Mam świadomość co robiłem i chciałbym jednak dostać unbana na Ct Przepraszam za to co zrobiłem mam nadzieje że rozpatrzycie ta prośbę o unbana na ct pozytywnie. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 (edytowane) Odwołania typu mute/ban na CT zgłaszasz w dziale JailBreak tylko zastosuj się do wzoru jeżeli chcesz żeby rozpatrzyli podanie https://forum.cs-classic.pl/forum/509-podania/ Edytowane 24 Marca 2021 przez Mahesvara2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi