BrajaneK 0 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 (edytowane) Nick: Brajanek. Wiek: 13 lat. Link do gameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1136392 Sprawny mikrofon? Tak. Przeszedłeś Mutacje ? Nie. Od kiedy masz bana: Od dzisiaj. Powód bana: Nieznajomość regulaminu. Czas na jaki zostałeś zbanowany: 3 dni Powód dlaczego miałbys zostać odbanowany: Ponieważ chciałbym pograć na ct i przełamać się żeby prowadzić. Głównie nie prowadziłem wcześniej bo sie bałem że zaczną mnie wyzywać lub sie śmiać z moje wieku i nie wiedziałem że nie można przechodzić do tt gdy ktoś mówi że masz prowadzić. Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie. Edytowane 24 Marca 2021 przez BrajaneK Nie napisałem poprawnie wzoru 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrajaneK 0 Opublikowano 24 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Db nwż nie wiem jak to wstawić tam gdzie trzeba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Prośba o szybsze sprawdzenie skutkuje odrzuceniem, a poza tym to tylko 3 dni. W tym czasie możesz nauczyć się regulaminów. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi