Mandarynka_765 0 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 1. Twój Nick - M3rci 2. Kto zawinił? (admin/gracz) - Admin 3. Nick oskarżonego - zyzo 4. Steam_ID oskarżonego - 5. Data i godzina zdarzenia - ok. 10:00 6. Mapa - Niestety nie pamiętam 7. Opis sytuacji: Zgłaszam poczutego admina, który uznał że słusznie będzie mnie zbanować uwaga za "wyzywanie" na chacie, a ja napisałem w sarkaźmie o tym że jakiś typek ma dobry movement. On uznał że jest to wyzwisko w stronę tego gracza i mnie zbanował. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) - Mam świadka, a mianowicie jest to inny admin o nicku " Ping 300+ (CSC) ". 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyzo 91 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 nie dostałeś muta za "ale movement" tylko dostałeś muta za liczne prowokacje i obrazy i myślę że 30minut muta to za mało więc ciesz się, że zostałeś tak łagodnie potraktowany przez admina a niżej masz ssy co pisałeś i link do gameme https://classicffa.gameme.com/player_histories/chat/1141148 pzodrawiam miłego dnia 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiciaKoks 38 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Wszystko pięknie wytłumaczone przez Admina @zyzo powyżej. Jeśli sytuacja się powtórzy, następna kara będą o wiele surowsza. Odrzucam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiciaKoks 38 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi