adix 17 Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Nick: adixWycinek z konsoli(bez IP)*: Admin: Console Reason: [Little Anti-Cheat 1.6.1] Bhop Detected Length: permanent.Serwer: COD 201Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:1593530&advType=steamid&Submit Dostalem perk skoczek, trzymalem spacje i wylapalem insta bana 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 (edytowane) Po kilku konsultacjach postanowiłem dać ci UB Z względu na nietypową sytuacje którą ciężko sprawdzić i coś powiedzieć więcej to dostaniesz UB i oby takich sytuacji już więcej nie było Edytowane 29 Marca 2021 przez Mahesvara2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adix 17 Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Jak dla Ciebie to jest dziwne to dla mnie jeszcze dziwniejsze. W sumie nie takiej odpowiedzi oczekiwałem. Możesz obejrzeć demko że gdy dostałem ten perk wykonałem chyba z 3 skoki i ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Skontaktuj się z opiekunem w celu uzyskania ostatecznej decyzji, ponieważ nie udało nam się odtworzyć błędu, który mógłby sugerować błąd samego pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi