młody69 [csc] 0 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 1. Nick:walo [CSC] 2. Imię:kacper 3. Wiek:15 4. Znajomość Sourcebans (1-10): !gracze 5. Sprawny i działający mikrofon : tak 6. Link do swojego GameMe :https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1105641 7. Parę słów o sobie : jestem z bialegostoku mam 15 lat moje zaiteresowanie to sporty walki 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem : pomoc ogarniac czasami cos na serwerze kiedy nie ma admina 9. Steam_ID: STEAM_0:1:554402807 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-5 godz dzienie 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze i weekendy czas jest rozny minimun tak z godzine dzienie 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: gram od okolo 9 miesiecy posiadamk 1017 godz 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyzo 91 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 (edytowane) jestem na NIE widziałem cię może dwa razy na serverze jeszcze pokazałeś mi się od złej strony, grasz regularnie dopiero od 3dni nie ogarniasz komend admina @młody69 [csc]jak chcesz coś napisać użyj opcji edytuj nie pisz bezsensownych postów ponieważ twoje podanie zostanie odrzucone Edytowane 29 Marca 2021 przez zyzo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młody69 [csc] 0 Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 xd aktywnie od 3 dni ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 "17. Wypowiadanie się we własnym podaniu jest zabronione. Podanie od razu zostaje wtedy odrzucone." @młody69 [csc] Zanim zabierzesz się za pisanie podania, należy pierw przeczytać regulamin. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiciaKoks 38 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 tak jak napisał admin powyżej @Nyuuzostał złamany podpunkt z regulaminu. Odrzucam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiciaKoks 38 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi