Himo345 0 Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Cześć, mój problem polega na tym że jak wczoraj włączyłem sobie CS:GO to przez pierwszą godzinie grało się dobrze jednak po pewnym czasie postać zaczęła sama skręcać w prawo co uniemożliwiało poruszanie się w grze. Próbowałem wyjść i wejść z gry ale to nic nie pomogło. Gdy zmieniałem w ustawieniach też nic. Proszę o pomoc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mettiB) 17 Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Wpisywałeś coś w konsoli? Może wpisałeś +right Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Himo345 0 Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 ja nie mam konsoli gram na laptopie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CypriaN 209 Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Sprawdź spójność plików gry, jeśli to nie pomoże to może zainstaluj cs'a na nowo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Himo345 0 Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 A co to spójność? (jestem świeżakiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Himo345 0 Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 58 minut temu, mettiB) napisał: Wpisywałeś coś w konsoli? Może wpisałeś +right nie raczej nie. a w razie czego jak to zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Himo345 0 Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 dzięki ci @CypriaN Dzięki tobie znów mogę cieszyc się CS:GO uratowujesz ludzi z opresjii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi