pj0ter 2 Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Witajcie, z góry chciałbym napisać, że jestem początkujący w csgo, więc mam małą wiedzę. Często grając na skrzydłowym, czy turniejowym widzę jak kolega z drużyny na chacie wysyła mi cyferki, pokroju -43 itd. Domyślam się, że to może być jakieś konkretne miejsce na mapie, pozycja czy jakaś informacja. Przez to mam pytanie, czym dokładnie może to być, oraz jak to sprawdzić(domyślam się, że pewnie jakaś komenda). Z góry dziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek. 187 Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 (edytowane) Witaj @pj0ter Jeśli kolega z drużyny pisze ci np. -43 albo -50 itp. to znaczy, że jeden z graczy w drużynie przeciwnej ma o tyle ile napisze po minusie mniej życia ponieważ stracił on tyle podczas walki. Czyli np. jeśli kolega napisze -50 to przeciwnikowi zostało jeszcze 50hp. Jeśli chciałbyś bym udzielił ci więcej informacji o cs to na dole masz link do mojego profilu steam. @pj0ter Jak będziesz miał jakiś problem to pisz śmiało 😜 Edytowane 31 Marca 2021 przez Krzysiek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj0ter 2 Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Dziękuję bardzo. Nie chcę specjalnie zawracać głowy, ale jeśli coś kiedyś będę potrzebował to będę wdzięczny za pomoc na steam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelas2137 3 Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 spoko mordeczko, cale csc community z checia ci pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi