kzn 28 Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 1. Twój Nick: Knz [CSC] 2. Kto zawinił? (admin/gracz) Guard 3. Nick oskarżonego: SantiSeriousini 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:1:122489260 5. Data i godzina zdarzenia: 31.03.2021 +/- 21 6. Mapa: jb_mangaroons_v6 7. Opis sytuacji: Na chowanym gracz colg napisal na chacie informacje gdzie znajduje się Maciek [CSC] po wysłaniu informacji na chat w jakieś 5 sekund SantiSeriousini podbiegł do miejsca wskazanego przez gracza i go zabił. Gdzie potem Maciek napisał mu że go nie widział a on stwierdził że ma WallHacka po czym innym gracz stwierdził że wykorzystał informacje z chatu a SantiSeriousini stwierdził że nawet nie zwrócił na to uwagi gdzie na demku wyraźnie widać że tak nie było. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) runda: 3 http://782202.node33.pukawka.pl/dem-workshop_434083379_jb_mangaroons_v6_opt-1617216989-1617219548.zip Świadkowie: @Jarogg1 @xfressh @czaris 5 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.SKR. 88 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Nie zwróciłem na to uwagi w żaden sposób choć mogło to tak w wyglądać w tamtym momencie nie patrzyłem nawet na chat byłem dosyć zmęczony po pracy i naprawdę nie maiłem siły w sumie było to słychać w moim głosie oraz kilka razy to mówiłem choć jak by nie patrzeć to w sumie żadne wytłumaczenie wydawało mi się ze on to napisał już po jego śmierci dlatego tez nie wyciągnąłem z tego żadnych konsekwencji bo tak jak pisałem nie patrzyłem na chat wtedy byłem skupiony na szukaniu patrzyłem każde miejsce po kolei na mapie i akurat los chciał że on napisał ze jest na autku jak już byłem praktycznie przed sprawdzeniem tego miejsca z bardzo dziwna sytuacja obejrzyjcie demko i sami stwierdźcie czy używałem czy nie ja z ręka na sercu mówię ze tego nie widziałem 6 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Obejrzałem demko, nawet dosyć dokładnie. Colg napisał, gdzie znajduje się Maciek, gdy SantiSeriousini był już w drodze do tego miejsca i moim zdaniem wszystko wyglądało bardzo naturalnie. Guard nie wykonał żadnego dziwnego ruchu, nie zatrzymał się (jak to zazwyczaj ma miejsce, gdy ktoś podpowiada). Skargę odrzucam. 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi