SlepyMonster 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Nick:SlepyMonster Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer: cod 201 Link do bana: Witam od niedawna zaczalem grac na serwerze cod 201, przyjemnie sie gralo i nagle wyrzucilo nie z gry i wyskoczyl mi napis " serwer wymaga przegrania w cs;go minimum 100, a ty masz 9 od 24 do 9 rano nie bedziesz mogl wejsc na serwer Zdobadz PRIME!!!" Nie rozumiem tego gdyz mam prime kupionego i tylko glupi cheatowal by z kontem wart 300 zl prosze o ub Jesli nie tutaj napisalem to przepraszam przepraszam ze bez znakow ale nie mialem czasu Screeny : 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Wrzuć to proszę jako zdjęcie w formacie jpg/jpeg/png i wstaw w załącznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlepyMonster 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Dodałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Screenshot nie spełnia zasad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi