Vrag 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 1. Vrag 2. gracz 3. Cubus / zbiniu mocarz 4. STEAM_0:1:464543912 / STEAM_0:1:599557524 5. cały czas 6. Nie dotyczy 7.8. Chciałem donieść, że gracz cubus posiada multikonto z którego mnie wyzywał (nie pisze w celu bana za to). Proszę o zbanowanie ewentualnie ostrzeżenie tego gracza. Jako dowody podałem jego steam ID a żeby sprawdzic że konta należą do niego wystarczy sprawdzić jego IP. @Cubus 1 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick_ 3 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 w końcu server będzie normalny, więc +1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłaszasz gościa za multikonto, samemu korzystając z aż 3 na samym forum, łamiąc tym samym regulamin? @Duniek @Vrag @nick_ 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Gracz o nicku Cubus cię nie obraził przecież I poczytaj sobie regulamin forum jak i serwera, bo jakiś roztrzepany jesteś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi