Mikel 0 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Witam, kupiłem ostatnio skina do CS:GO i kasę mi zabrało, ale skina jak nie było tak nie ma... Patrzyłem w pomoc techniczną steam i tam była taka zakładka "zakupy przedmiotów" i nic takiego nie było. Jest tam jeszcze zakładka "chce zobaczyć wszystkie zakupione przeze mnie przedmioty" i tam dopiero pojawiła się informacja o kupnie. Gdy klikam jednak w tą zakładkę wyskakuje mi zdanie "Wystąpił błąd podczas przetwarzania tego żądania. Spróbuj ponownie za kilka minut. " ... Co mam zrobić? PS: To zdanie jest już od kilku godzin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayashi 82 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Spokojnie Steam ma problemy z rynkiem. Wszystko oddadza w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikel 0 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Dziękuje, tak wystarczyło poczekać tylko że w moim przypadku zamiast "kilku minut" czekałem 2 dni więc dla tych wszystkich którzy mają ten sam problem... Nie stresujcie się, wystarczy czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi