Lajt # 23 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Witam macie tu troszke informacji na temat celownika ;P cl_crosshair_color "250 250 250" - jest to kolor bialy, (przydatny)sprawdzający się.Każdy kolor, każda zmiana koloru będzie się zaczynać od cl_crosshair_color i musimy dodać do tego końcówkę (liczby)Podaje wam jakie kolory są do wybrania :Czarny: "0 0 0"Szary: "156 156 156"Biały: "255 255 255"Czerwony: "255 0 0"Brązowy: "165 42 42"Fioletowy: "160 32 240"Różowy: "255 192 203"Niebieski: "0 0 255"Pomarańczowy: "255 165 0"Zielony: "0 255 0"Złoty: "255 215 0"Żółty: "255 255 0"A oto przykład na zielony celownik:cl_crosshaircolor "0 255 0"podaję wam komendy rozmiary celownika:a) Mały celownik - cl_crosshair_size "small"b) Średni celownik - cl_crosshair_size "medium"c) Duży celownik - cl_crosshair_size "large"Dla początkujących - cl_crosshair_size "small"Ciekawostka 1 Gdy gramy mixy na jasnych mapach warto ustawić ciemny celownik, ale z kolei np.na zombie najlepszy celownik to biały celownik.Kolor celownika ustawiamy komendą:cl_crosshair_color "wartość" tak jak podałem powyżej Ciekawostka 2 jeśli chcesz, aby celownik za każdym strzałem się zmieniał wpisz do configa te polecenie:alias +kolor "+attack; wait; adjust_crosshair"alias -kolor "-attack; wait; adjust_crosshair"bind "MOUSE1" "+kolor"Przezroczystość celownikaNieprzezroczysty celownik: cl_crosshair_translucent "0"Przezroczysty celownik: cl_crosshair_translucent "1"Ciekawostka 3 jeśli ustawimy kolor celownika na czarny,a damy sobie przezroczysty celownik to celownik będzie zupełnie niewidoczny.Ciekawostki lub zmiana koloru celownika ułatwi wam granie w Cs Myślę że to wszystko na ten temat myślę że komendy się przydadzą 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chupa Chups . 4 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Bravo... Dosc przydatne zarowno dla poczatkujacych jak dla bardziej doswiadczonych. Ja wole sposob cienkopis+monitor xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 znam ale łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Dzięki przyda się na pewno ;> Laaajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Całkiem ładny ale sam napisałem podobny troszkę bardziej rozbudowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: /clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi