Pr3datorek 14 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) 1. Twój Nick: PREDATOREK 2. Kto zawinił? (admin/gracz): admin 3. Nick oskarżonego: Ping 300+ [CSC] 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:1:463495011 5. Data i godzina zdarzenia: 04-16-21 14:40 6. Mapa: am_desert2 7. Opis sytuacji: Grałem sobie z ludźmi na arenie, i dobrało mnie z Ping300+, powiedziałem że chce z nim na kosy, stanął na bloku i wydawało mi się że unika walki bo ani nie podbiega do mnie ani nic więc się rozmyśliłem i go zabiłem z deagla, po czym dostałem bana na 10 minut za "Ignoring Admins" czyli za Ignorowanie Admina. Jak oglądałem demko z tej mapy to osoby które grały na serwerze, zapytały się za co dostałem bana, a on odpowiedział że za "oszukiwanie administracji" czyli wychodzi na to że nie dostałem bana za ignorwanie tylko za "oszukiwanie". I piszę tą skargę tylko dla tego że moim zdaniem Ping300+ nie zasługuje na wyższą rangę niż gracz ponieważ się wywyższa z tą rangą i nie umie opanować kultury na serwerze oraz spokoju. Sprawdzając taryfikator kar nie znalazłem żadnego podpunktu który mówi o tym że nie można oszukiwać admina/gracza podczas walki A wszystko można obejrzeć na demku Dziekuję, pozdrawiam EDIT: Jeszcze chciałem poinformować że przed moim banem, votekickował dwie osoby bezpodstawnie PS Mnie też chciał wyrzucić i nie wiem za co. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://800213.node28.pukawka.pl/dem-workshop_288379017_am_desert2-1618575864-1618577117.zip Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez Pr3datorek 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 @Ping 300+ [CSC] traci admina za brak reakcji (mimo mojej prośby) w skardze Nie będę tolerował takiego zachowania wśród adminów 6 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi