Scr4yq 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) 1. Twój Nick: Scr4yq 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin Nojo 3. Nick oskarżonego: Nojo [CSC] 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:439595577 5. Data i godzina zdarzenia: 19.04.2021 Gdzina: Około 11:20 6. Mapa: Mirage 7. Opis sytuacji: Wyzywałem się z Nancio na serwerze przez około 10 minut, i Nojo postanowił dać mi mute na 30 min, a nanciowi nic nie zrobił 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): Grzedzior [CSC] keydrop, D0maAnN, JC_ST [CSC] http://670562.node24.pukawka.pl/dem-de_mirage-1618822337-1618824516.zip Końcówka mapy Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez Scr4yq 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nojo 67 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Dałem Tobie gag jemu miałem dać mute jednak zrobiłem błąd i on nie dostał za co przepraszam co nie zmienia faktu ze ci się należał gag. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venox 150 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) Na samym wstępie zaznaczę, że w swojej skardze sam przyznałeś się do wyzywania, którego na serwerze nie powinno być i dobrze o tym wiesz. Obejrzałem demko i widać, że sam zaczynasz prowokować Nancia. Można zobaczyć to po Twoim czacie dzisiejszym. Gag nadany słusznie. Rzeczywiście admin dał tylko Tobie gaga i do tego się przyznał, ale to Ty to wszystko zapoczątkowałeś i gdyby nie zaczepka w stronę Nancia to nie byłoby żadnego problemu. @nancio też przesadzał z wulgaryzmami używanymi przez mikro. @nojo powinien ukarać dwóch graczy. Chciałbym zaznaczyć, że w następnym takim przypadku zarówno Ty jak i Nancio dostaniecie mute dużo dłuższego niż 30min. Gracz @Scr4yq notorycznie sobie pozwala obrażać innych graczy na czacie co wskazuje poniższy skrin. O obrażaniu mnie już nie wspomnę, następnym razem dostaniesz bana za obrazę administracji. Jeżeli dalej będzie tak u Ciebie wyglądał czat to dostaniesz perm gaga. Podsumowując skargę przyjmuję, ale sytuacji by nie było gdyby nie Twoje prowokacje. Chciałbym żebyś poprawił swoje zachowanie na czacie i mam nadzieję, że następnych takich akcji nie będzie. Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez Venox 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venox 150 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi