Teksano 64 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Nick: Teksano Wiek: 22 (plecy juz bolą) Link do GameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1039954 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie): oj Tak Powód bana: Naduzywanie fk, Rasizm... TO prawda 2 razy naduzylem FK za co przepraszam calym serduszkiem a jesli chodzi o rasizm powiedzialem ze moj ulubiony kraj to Niger. Wiadomo slowo to brzmi podobnie do slowa obrazajacego osoby czarnoskóre i mozna to bylo odebrac jako podtekst mam tego swiadomosc xD. Jednak nie obrazilem kogos typowo bezposrednio mowiąc do gracza np. "ty nyggerze" czy cos. Dlatego prosiłbym o odpuszczenie mi juz tego bana. Nasiedzialem sie juz za kratami 4 dni. Poprawilem sie, zmienilem i wplace moze nawet 2 zł na schronisko dla pieskow w Ciechocinku. Prosze bardzo o unban poniewaz jestem uzalezniony od JailBreaka i nie mam co robic po robocie. Kocham Suiryu ❤️ Od kiedy masz bana: od 17 kwietnia ban do 24 kwietnia :((( 2 2 8 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Tyle wytrzymałeś, to wytrzymasz jeszcze trochę, nie widzę sensu skracania tego bana, zwłaszcza że był on słuszny. 3 2 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi