Hero802 0 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick: Hero#Wycinek z konsoli(bez IP)*: Admin: Console Reason: [Little Anti-Cheat 1.6.1] Anti-Duck-Delay Detected Length: permanent.Serwer: Call of Duty 201Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=hero%23 Wiem, jak to wygląda, ale jakbym chciał odpalać cokolwiek zrobiłbym to na innym koncie, a nie tu, gdzie mam Premium i Vipa. Chyba że wasz antycheat działa, jak na faceit, że trzeba resetować komputer po zabawie na non prime Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez Hero802 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Sam się przyznajesz że czitujesz na innych kontach więc jak dla mnie Nie ma szans na UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 14 godzin temu, Hero802 napisał: Wiem, jak to wygląda, ale jakbym chciał odpalać cokolwiek zrobiłbym to na innym koncie, a nie tu, gdzie mam Premium i Vipa. Kiedy Wy się bobki nauczycie, że to żaden argument? Popatrz proszę w dział. Ile osób się tak tłumaczyło? Ten by nie cheatował, bo ma masę skinów, tamten wydał kasę na VIP, kolejny ma jeszcze coś innego, itd 14 godzin temu, Hero802 napisał: [Little Anti-Cheat 1.6.1] Anti-Duck-Delay Detected Tutaj musi wystąpić dana kombinacja, która wynika z danego skryptu, a nie z normalnie działającego CS, więc nie, nie ma możliwości UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi