bohh 0 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 gdy chce wejść na server wystakuje mi : nigdy nie grałem pod tym nickiem nikt mi nie robil zadnych ss nie wiem o co chodzi [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : . : : eXecut1oneR : : .[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Your IP : ' 194.150.170.1 '[AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Serwer podaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohh 0 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ehrorri 0 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Czekamy na wypowiedź tego co ci robił ss'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohh 0 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 nikt mi ss nie robil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ehhit nie jesteś support UB - otrzymujesz warna za wypowiadanie się w tym dziale.Bohh dokladna godzina bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohh 0 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 wyszedłem z servera okolo 13- moze 14 potem o 16 chcialem wejsc i wysokoczylo ze mam bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Spróbuj wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Gracz zostaje odbanowany, a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi