QubekAthlet 43 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) 1. Twój Nick QubekAthlet 2. Kto zawinił? (admin/gracz) gracz 3. Nick oskarżonego Mr Bob 4. Steam_ID oskarżonego STEAM_1:1:109906284 5. Data i godzina zdarzenia 10:20-10:40 i dluzej 6. Mapa de_island, de_westcoast 7. Opis sytuacji: chlop stoi afk i dostaje expa i robi misje na $$$ z kabura 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) na demku bedzie na mapach bedzie oraz swiadkowie to [Sticzu i Siwaa] http://414339.node46.pukawka.pl/dem-de_island-1619424755-1619426360.zip http://414339.node46.pukawka.pl/dem-de_westcoast_go-1619426362-1619427942.zip //Pisze skarge jak jestem i widze wiec nie moja wina musisz isc afk wyjdz z serwera Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez Mahesvara2 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_00 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) No wiec odrazu sie odpowied Qubek jak robisz skargi to pisz jak jest a nie farmazony przeplatasz Na westcoascie chwile poafczylem ale mialem normalne staty wiec nie mam pojecia o co ci chodzi kabury nie mialem ani razu wiec widze ze dodawanie paru dodatkow do wypowiedzi dla potegi to normalna sprawa ale gitarka. Nastepna sprawa ktos afczy przez 6 map i nawet nie zostanie dodana zadna wzmiana o nim a ja jebne se afka na pare rund i odrazu jest skarga ? no smieszna sytuacja ale no juz jestem przyzywyczajony wkoncu to nie 1 skarga z odbytu na mnie. Wniosek jeden nie masz co pisac to nie pisz nic albo jak piszesz to pisz o kazdym np o siwej co wczoraj afczyla sobie mapke lub 2. Ale jak siwa to git nie ? edit: taki rzetelny jest ten jego post ze az przez przypadek nie dal ssow z westcoasta zeby admin sam musial szukac ciekawe dlaczego co ? // zgadzam sie jak musze isc afk ale zaraz wrocilem tak czyli to sie nazywa afk ? ja sie pogubilem. na screenie wyraznie jest napisane ze leze na lozku i gram rozumie GRAM nie afcze tylko "GRAM" i ty jeszcze mi to wklejasz jako dowod no spoko dzieki // po 1 dolarkow do misji sie nie wydaje po 2 wrocilem i gralem jak przychodzisz tutaj zeby rzucic miesem bez dowodow to moze wyjdz co ? Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez Mahesvara2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoker 116 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 1 minutę temu, pako_00 napisał: zgadzam sie jak musze isc afk ale zaraz wrocilem tak czyli to sie nazywa afk ? ja sie pogubilem. wróciłeś tylko po to żeby wydac dolarki do misji 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Na jednej mapie AFKowałes 6 rund na drugiej mapie afkowałeś ponad połowę mapy i to już nie twoje pierwsze przewinienie gdyż dostałeś już bana za to samo i widać że się nie nauczyłeś więc teraz może się nauczysz Nakładam na ciebie bana 3dniowego i usuwam z brania udziału w nagrodach na COD modzie w tym sezonie topka z lvl'em też się zalicza . To jest już 2 skarga na ciebie za AFK'a i się nie nauczyłeś nawet jak ci gracze mówili żebyś nie afkował 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi