nancio 2 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Nick: ɴᴀɴᴄɪᴏ [CSC] Wiek: 18 Link do GameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1113327 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie): Tak Powód mute: ciągłe obrażanie graczy, wulgaryzmy Od kiedy masz mute: Od 9:51 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venox 150 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Gaga nadałem osobiście bo kontroluje twój czat cały czas. Jak jestem na serwerze to jeszcze się hamujesz jakoś ale jak nie ma admina to robisz co chcesz na tym czacie. Ostrzegałem Cię, że teraz nie będziesz dostawał gagów na 30min czy na godzine. Grasz na serwerze długo i wiesz jak powinno się zachowywać. Przez weekend sobie odpoczniesz od pisania i może wyciągniesz wnioski. Jak dalej tak będzie wyglądał twój czat to będą coraz dłuższe. Poniżej wstawiam przykłady co pisałeś i powód jest jak widać słuszny, mogłem dodać jeszcze prowokacje. Oczywiste jest to, że prośbe odrzucam. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venox 150 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi