kubisek 3 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Nick: ♱ ᴋß𝖘 ♱ [CSC]Wiek: 16 Link do gameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1145573Sprawny mikrofon? TakPrzeszedłeś Mutacje ? NieOd kiedy masz bana: Od tygodniaPowód bana: Nieumiejętna gra po stronie ctCzas na jaki zostałeś zbanowany: Półtora tygodniaPowód dlaczego miałbys zostać odbanowany: Mam potrzebę pyknąć po stronie ct, uważam że odbyłem swoją karę, będę się starał oby 2 raz się to więcej nie powtórzyło. pozdrawiam cieplutko 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 (edytowane) Kara adekwatna do czynu. Myślę, że dobrze ci zrobi jak poczekasz do końca kary. Zobacz jak inni grają po stronie CT, mam nadzieję, że się czegoś nauczysz. Edytowane 9 Maja 2021 przez ZyXeel 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi